Tarieven

Icoon De Praktijk4Kids met munten en Eurotekens

Hieronder vindt u de tarieven voor onderzoek, screening en begeleiding. In veel gevallen kan bij De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn vergoede zorg plaatsvinden. Uw kind dient woonachtig te zijn in een gemeente van onze samenwerkingsregio's.

Onderzoek

Onderzoek is maatwerk. Soms zijn delen van een onderzoek ook al voldoende of dienen er onderzoeken te worden samengevoegd om antwoord te krijgen op uw hulpvraag. Vraag daarom altijd naar een exacte prijsopgave.

Bij al onze onderzoeken besteden we veel aandacht aan de verslaglegging. We vinden het daarbij belangrijk dat er handzame adviezen gegeven worden. Zo helpen we kinderen, ouders en school een handje!

Begeleiding voor mijn kind

In veel gevallen wordt behandeling bij kinderen en jeugdigen vergoed. We verwijzen u hiervoor graag naar onze samenwerking met de jeugdhulpverleningsorganisaties die vergoede zorg toekennen.

Als je bij De Praktijk4Kids een particulier zorgtraject afneemt, dan bepalen we gezamenlijk de lengte van het traject. Het tarief voor behandeling/begeleiding is  € 125,00 per uur. Wij berekenen zowel directe- als indirecte tijd.

Advies nodig?

Naast onderzoeks- en begeleidingstrajecten kunnen wij u ook adviseren bij vraagstukken aangaande uw kind. Het is mogelijk een adviesgesprek bij één van onze professionals in te plannen. De kosten voor een gesprek van een uur bedragen € 125,00. Besluit u na het gesprek een particulier onderzoeks- of begeleidingstraject af te nemen dan vervallen de kosten voor het adviesgesprek.

Kennis delen

De professionals van De Praktijk4Kids delen graag hun kennis. Zo kunt u De Praktijk4Kids inhuren als spreker over leer- en ontwikkelingsproblematiek. Denk hierbij aan kennisverbreding aan leraren, maar ook aan ouderavonden. Bent u benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op;

Wat is de vierde letter van praktijk?

Wat is de vierde letter van praktijk?