Ons team

Drs. Belinda Herrewijn

GZ-psycholoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Belinda is de hoofdbehandelaar en eigenaresse van De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn, onderdeel van De Praktijk. Zij studeerde psychologie aan de universiteit van Nijmegen. Belinda werkte vanaf 1987 in diverse functies in het bedrijfsleven en het onderwijs. Vanaf 2004 is zij GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. Belinda biedt hulp bij angst, trauma en sociaal-emotionele problemen. Daarnaast is Belinda EMDR-therapeut. Samen met Esther is zij auteur van Breinhelden, zie www.breinhelden.nl. Cliënten ervaren Belinda's hulp als een warm bad. Niets is gek en alles mag. Belinda biedt een luisterend oor en weet als geen ander aan te sluiten bij wat de cliënt nodig heeft. Dit doet ze zonder oordeel en met veel begrip. Niet voor niets zoeken 'oude' cliënten Belinda nog wel eens op.

 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend

Email: belinda@depraktijk4kids.nl

Drs. Carine Zwijnenburg

Orthopedagoog Generalist, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Carine is een regiebehandelaar bij De Praktijk4Kids. Zij heeft zich tijdens haar studie en werk onder andere verdiept in cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie, handelingsgericht werken, leer- en gedragsproblemen, executieve functies, mindfulness en (neuro)psychologisch onderzoek. Carine is als orthopedagoog generalist geregistreerd bij het NVO en als cognitief gedragstherapeut bij het VGCT. Carine is ook geregistreerd bij het SKJ en het NIP. Naast haar werk bij De Praktijk4Kids werkt Carine nog bij twee andere instellingen. Op dinsdag versterkt Carine het team van De Praktijk4Kids waar zij met haar doortastende aanpak de basisorthopedagogen en stagiaire superviseert.

 

Werkdagen: dinsdag

Email: carine@depraktijk4kids.nl

Lieke Talen, MSc.

Orthopedagoog BAPD

Lieke is een bevlogen orthopedagoog met een analytische werkhouding. Zij is breed geïnteresseerd en sluit zorgvuldig aan bij de hulpvraag van een kind of jongere en het systeem. Een goede samenwerking met een kind of jongere en alle betrokkenen vindt zij erg belangrijk. Lieke verricht diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren en richt zich daarbij voornamelijk op kinderen en jongeren met autismespectrumstoornis (ASS). Lieke is geregistreerd bij het NVO en het SKJ.

 

Werkdagen: maandag t/m donderdag

Email: lieke@depraktijk4kids.nl

Kayleigh Hillebrand, MSc.

Orthopedagoog BAPD

Kayleigh zet vanuit haar rol als orthopedagoog hoog in op de (vertrouwens)relatie die zij opbouwt met kinderen; dit doet zij met een vrolijke noot. Kayleigh verzorgt diagnostiek en behandeling, waarbij zij vooral een persoonlijke aanpak nastreeft. Kayleigh is breed geïnteresseerd en integreert verschillende vormen van hulp. Zo geeft zij onder andere EMDR-behandelingen en misofoniebehandelingen. Kayleigh is ook gekwalificeerd als sensorisch integratietherapeut. Verder is Kayleigh zich aan het ontwikkelen op het gebied van hechting en reflexintegratie. Kayleigh is geregistreerd bij het NVO en het SKJ.

 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag, op woensdag werkt Kayleigh een halve dag.

Email: kayleigh@depraktijk4kids.nl

Drs. Sandra Bleyenberg-de Korte

Neuropsycholoog NIP

Sandra richt zich op slaap-, stemmings- en angstproblemen en verzorgt EMDR behandelingen. Zij studeerde in het jaar 2000 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam als experimenteel neuropsycholoog op het gebied van kinderen en volwassenen. Tijdens haar studie heeft zij tijdens haar afstudeeronderzoek gewerkt met kinderen met gedragsproblemen als AD(H)D, PDD-NOS, ODD en CD. Sandra is geregistreerd bij het NIP en het SKJ. Sandra weet cliënten te motiveren. Dat doet zij door haar gezonde dosis relativeringsvermogen. Ze heeft oog voor de cliënt en sluit aan bij wat de mogelijkheden zijn.

 

Werkdagen: woensdag en vrijdagochtend

Email: sandra@depraktijk4kids.nl

Esther Monfils, MSc.

Orthopedagoog Leerproblemen BAPD

Esther studeerde in 2007 af aan de Universiteit van Leiden als orthopedagoog leerproblemen. Esther heeft een passie voor kinderen waarbij het leren niet vanzelf gaat en draagt haar kennis graag over aan onderwijsprofessionals. Dit doet zij met veel enthousiasme en energie. Esther heeft gewerkt als leraar en remedial teacher in het basis- en speciaal onderwijs. Esther verzorgt naast diagnostiek en behandeling ook trainingen voor leerkrachten en docenten over leerproblemen, (hoog)begaafdheid en executieve functies. Samen met Belinda is zij auteur van Breinhelden, zie www.breinhelden.nl. Esther is geregistreerd bij het NVO en het SKJ.

 

Werkdagen: maandag en woensdag

Email: esther@depraktijk4kids.nl

Chantal Geers van De Praktijk4Kids

Chantal Geers

Klinische ondersteuning

Chantal verricht ondersteunende werkzaamheden bij De Praktijk4Kids. Chantal is bezig met de afronding van haar studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden.

 

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

Email: chantal@depraktijk4kids.nl

Gwenny van Rijn, MSc.

Orthopedagoog BAPD

Gwenny bemant De Praktijk4Kids in Nieuw-Vennep. De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep is een franchisevestiging van de vestiging in Alphen aan den Rijn. Gwenny studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Leiden als orthopedagoog. Zij liep haar eindstage bij De Praktijk4Kids en is na haar studie de franchise vestiging in Nieuw-Vennep gaan runnen. Gwenny richt zich op hoogbegaafdheid en leerproblemen. Gwenny is geregistreerd bij het NVO.

Gwenny biedt ook ondersteuning aan kinderen op het Stedelijk Gymnasium in Leiden. Daarnaast werkt zij bij een zorgboerderij.

 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Email: gwenny@depraktijk4kids.nl

Mirjam van Zanten van De praktijk4Kids

Mirjam van Zanten

Stagiaire

Bij De Praktijk4Kids vinden wij het belangrijk om onze toekomstige collega’s op te leiden. Jaarlijks loopt er een student stage in onze praktijk. Stagiaires voeren ondersteunende werkzaamheden uit, maar helpen ook mee bij het afnemen van testen. Dit doen zij allereerst onder begeleiding en later zelfstandig onder supervisie van onze ervaren medewerkers. Naast onze drive om onze toekomstige collega’s op te leiden, zien wij ook een voordeel in het ‘bij’ blijven in ons beroepsveld. Stagiaires nemen de nieuwste inzichten mee van de universiteit, waardoor wij up to date blijven. Door de inzet en inspanningen van stagiaires bij De Praktijk4Kids kan een onderzoek mogelijk eerder plaatsvinden.

In september 2020 is Mirjam van Zanten haar stage bij De Praktijk4Kids gestart. Zij studeert schoolpsychologie aan de Universiteit van Leiden.

 

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

Email: onderzoeksassistent@depraktijk4kids.nl

Karin van der Horst van De Praktijk4Kids

Karin van der Horst

Administratie

Onze administratieve ondersteuning wordt verzorgd door Karin van der Horst. Als u naar onze praktijk belt, zal Karin u te woord staan. Karin verzorgt de aanmelding en helpt u op weg bij het invullen van het inschrijf- en intakeformulier en het maken van afspraken. Ook zal Karin u mailen als er vragenlijsten aangaande uw kind ingevuld dienen te worden ten behoeve van de diagnostiek.

 

Werkdagen: maandagochtend , dinsdag, woensdagochtend  en donderdag

Email: karin@depraktijk4kids.nl

Herman Bosman van De Praktijk4Kids

Herman Bosman

Financiële administratie

Onze financiële administatie wordt verzorgd door Herman Bosman. Voor vragen over de factuur en betalingstermijnen kunt u contact met Herman opnemen.

 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Email: herman@depraktijk.biz