Beroepscode & Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De sitehouder noch De Praktijk4Kids (in name De Praktijk Herrewijn) kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een gediplomeerd behandelaar, maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegd therapeut.

Beroepscode

Psychologen en orthopedagogen zijn lid van een beroepsvereniging. Een beroepsvereniging is een landelijk opererende vereniging met als doel om de kwaliteit van de beroepsuitoefeningen van haar leden te waarborgen en te bevorderen. Eigenaresse Belinda Herrewijn is lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen); veel van onze orthopedagogen zijn lid van het NVO (Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en onderwijskundigen). Op de sites van de beroepsverenigingen kun je informatie vinden over de beroepscode en algemene voorwaarden waaronder de verschillende dienstverleners hun beroep uitoefenen. Ook vindt u daar informatie over de klachtenprocedure.

Al onze professionals zijn geregistreerd bij het SKJ, een kwaliteitsregister voor de jeugdhulp.

 

Beroepscode NIP

Algemene Voorwaarden NIP

Beroepscode NVO

Algemene Voorwaarden NVO

Neem vrijblijvend contact met ons op;

Wat is de vierde letter van praktijk?

Wat is de vierde letter van praktijk?