Training

Ieder kind verdient een goede nachtrust. Niet ieder kind komt goed in slaap of kan goed doorslapen. Sommige kinderen piekeren veel, andere kinderen zijn te druk om in slaap te vallen. In deze training leren ouders hoe zij hun kinderen weer goed aan het slapen krijgen.  Er wordt gekeken naar het slaapritueel en er wordt een slaapplan opgesteld. Ouders krijgen uitleg over het belang van slaap, de slaapcyclus en de gevolgen van slecht slapen. Ook wordt besproken welke zaken invloed hebben op de slaap. Als er psychiatrische of lichamelijke problemen ten grondslag liggen aan de slaapproblemen worden kinderen daarvoor apart behandeld.

Lezing

Welterusten, slaap lekker! wordt ook als lezing aangeboden. In de lezing wordt informatie gegeven over slaapproblemen en er worden algemene tips en adviezen gegeven. Ouders die zich na de lezing inschrijven voor de 'Weltrusten, slaap lekker!-training krijgen 10% korting.

Werkwijze training

  • intakegesprek
  • bijhouden van een slaapdagboek
  • gezamenlijk onder de loep nemen van de situatie zoals deze nu is
  • een slaapplan opstellen
  • implementatie-periode
  • evaluatie

Tarieven

De training voor ouders kost €350,- en kan op elk gewenst moment worden gestart. Na het intakegesprek volgen nog 3 contactmomenten. De training wordt met een evaluatie afgesloten.

De lezing kost €15,- per persoon en €25,- per ouderpaar. Een nieuwe datum voor de lezing moet nog worden gepland. Stuur ons een mailtje als je hier meer over wilt weten.

Inschrijven

Deze training wordt gegeven in onze vestiging in Alphen aan de Rijn. Klik hier om u via de email aan te melden of als u meer informatie wilt. 

De lezing wordt gehouden op een nog nader te bepalen datum en tijd in het Business Centre van Restaurant Alfreds, Cornelis Geellaan 43, 2406 JE Alphen aan den Rijn. Klik hier om u via de email aan te melden of als u meer informatie wilt.