Deze training is bestemd voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, die (nog) niet zo goed onder woorden kunnen brengen wat er in hun hoofd gebeurt. Het gevolg is dat het hoofd al maar voller en voller wordt, totdat er echt niets meer bij kan. Logisch dat een kind dan boos wordt, of juist heel verdrietig, met soms fysieke reacties als hoofdpijn, buikpijn of andere lichamelijk klachten tot gevolg. Tijdens deze 8-weekse training onderzoeken we samen met het kind, waarom zijn of haar hoofd zo snel vol loopt. We doen oefeningen uit een werkmap, die bij de training horen en inzicht geven in het volle hoofd. Daarna bekijken we welke vaardigheden het kind nodig heeft om zijn of haar hoofd wat minder vol te laten voelen. 

 

Extra informatie

Deze training kan individueel gevolgd worden of in een klein groepje van minimaal 2 en maximaal 4 kinderen. Deze training wordt alleen gegeven in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. 

Kosten

De training in groepsverband kost € 305,00. De training kan ook individueel gevolgd worden. Dit kost per keer € 62,50 per les. 

Aanmelden

Heb je interesse in deze training? Neem contact op met Belinda Herrewijn.