Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij onze vestigingen. Wil je een open sollicitatie sturen? Dat mag natuurlijk altijd.

Voor Alphen aan den Rijn: Belinda Herrewijn

Voor Nieuw-Vennep: Gwenny van Rijn

Wil je stagelopen bij De Praktijk4Kids? Klik dan hier.  Een stage bij De Praktijk4Kids duurt altijd een jaar en loopt van september tot en met juni. Lees de informatie aangaande een stageplaats eerst goed door alvorens je reageert!


Samenwerking

De Praktijk4Kids  is onderdeel van het AKJ netwerk. Zie de website www.akjnetwerk.nl.

In dit netwerk werken gedragswetenschappers, therapeuten en coaches samen om zo goed mogelijk zorg te leveren in de gemeente. De expertise in het netwerk is groot. Als blijkt dat wij u niet van dienst kunnen zijn dan verwijzen wij u graag naar een collega uit het AKJ netwerk.


De Praktijk4Kids werkt samen kinderfysiotherapeut Linda Sluijs van TRIAS Kinderfysiotherapie. U vindt TRIAS Kinderfysiotherapie op www.kinderfysiotherapietrias.nl 

Op het moment dat uw kind baat heeft bij kinderfysiotherapie dan verwijzen we u naar TRIAS Kinderfysiotherapie in Alphen aan den Rijn.


Wij werken ook samen met kinderfysiotherapeute i.o. Patricia Kerkvliet van Fysio-Experts in Hazerswoude Rijndijk. U vindt Patricia via www.fysio-experts.nl

Bent u woonachtig in de omgeving van Hazerswoude Rijndijk dan zullen wij u, indien uw kind baat heeft bij fysiotherapie, doorverwijzen naar Fysio Experts.