Moeite met het leren van de tafels? Dan bieden de stoplichtkaartjes een uitkomst. De Praktijk4Kids heeft een unieke methode uitgewerkt om de tafels te oefenen!

De stoplichtkaartjesmethodiek is bedacht door Els Roessingh van Iterson. Zij heeft ons de rechten gegeven om materialen uit te werken. Beeldenderwijs

Beeldenderwijs heeft de stoplichtkaartjesmethodiek met onze toestemming gebruikt voor hun Tafeltrix. Op de website van Beeldenderwijs is dit te bestellen! Klik op het logo hiernaast om naar de site van Beeldenderwijs door te schakelen.

Meester Harrie van www.meesterharrie.nl heeft eveneens onze toestemming voor het gebruik van de methode voor zijn powerpoints 'tafels dreunen'.

 

stoplichtkaartjes-de-praktijk4kids

Het leren van de tafels via de stoplichtkaartjes werkt!

Dat komt omdat de tafels gememoriseerd en geautomatiseerd worden via verschillende inputkanalen: namelijk visueel (het kleurensysteem), auditief (het hardop zeggen en horen) en kinestetisch (het aanwijzen). En dat werkt! Door de verschillende werkvormen blijft het leren leuk.

De prijs

1 doosje

€ 7,50 p.st.

vanaf 5 doosjes

€ 6,- p.st.

vanaf 10 doosjes

€ 5,75 p.st.

 

Prijzen zijn inclusief B.T.W. maar exclusief verzendkosten

 

Verzendk. 1 doosje

€ 2,07 (briefpost)

Verzendk. 5 doosjes

€ 3,45 (briefpost)

Verzendk. 10 doosjes

€ 6,95 (pakketpost)

Stoplichtkaartjes bestellen?

Bestel nu snel een doosje met stoplichtkaartjes. Na het succesvol plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons via de email een bevestiging van ontvangst.

 

Velden met een * zijn verplicht.