Rekenen neemt een belangrijke plaats in in het basisonderwijs. Rekenproblemen komen vaak voor. Kinderen missen inzicht in getallen, hebben moeite met procedures of hebben moeite met het automatiseren. Rekenproblemen kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Een goede begeleiding vraagt dus veel van de kennis en kunde van de leerkracht. In deze training leert u omgaan met rekenproblemen. Er worden handelingsgerichte adviezen gegeven hoe hiermee om te gaan. Daarnaast leert u werken met de stoplichtkaartjes voor het leren van de tafels, een methodiek bedacht door Els Roessingh-van Iterson en welke verder is uitgewerkt door Esther Monfils van De Praktijk4Kids. 

Extra informatie

Deze training wordt gegeven op een nog nader te bepalen datum in het Business Centre van Restaurant Alfreds, Cornelis Geellaan 43, 2406 JE Alphen aan den Rijn.  Op onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor deze training is het handig om een laptop bij je te hebben met internetverbinding (wifi).

Kosten

Deze training kost €135,- per deelnemer inclusief koffie en thee. Na inschrijving ontvangt u een cursushandleiding met artikelen over de stoplichtkaartjes. Tevens wordt digitaal materiaal beschikbaar gesteld via de mail.

 

Aanmelden

Interesse in deze training kun u via de mail hier kenbaar maken.