Rekenen of wiskunde kan soms best lastig zijn. Toch is het een belangrijk vak in het vakkenpakket van uw zoon of dochter. Heeft uw kind moeite met het automatiseren van de tafels? Of lukt het klokkijken maar niet? Husselt hij of zij de oplossingsstrategieën maar steeds door elkaar? Ook wiskunde kan op de middelbare school voor problemen zorgen. Daarnaast worden de 1F, 2F en 3F toetsen afgenomen. Heeft uw puber hier een handje hulp bij nodig? Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw zorgen uitspreken en zal er gekeken worden naar welke begeleiding het best passend is voor uw kind. De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn en De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep bieden hiervoor een 10-weekse/20-weekse training voor aan tegen een gereduceerde prijs.

Goed om te weten!

Soms vinden wij het zinvol om voorafgaand aan de begeleiding een toets af te nemen om te kijken waar uw kind tegenaan loopt. In het intakegesprek zal duidelijk worden of het zinvol is een dergelijke toets af te nemen. Deze toets zit niet bij de prijs inbegrepen. 

Tarieven

Wil je individueel begeleid worden op het gebied van rekenen? Dat kan! De kosten per 10 bijeenkomsten (10 weken) van 45 minuten zijn €600,- in plaats van €725,-. Begeleiding in groepjes van 4-6 scholieren is ook mogelijk. Het is mogelijk om een 10-weekse reeks (€ 250,-) of 20-weekse reeks (€ 490,- ) oefensessies af te spreken. De groepsbegeleiding gaat alleen door bij voldoende animo.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande vestigingen om met ons in contact te komen.

Alphen aan den Rijn

Nieuw-Vennep