Bij De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn en De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep helpen wij graag een handje. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij deze gratis online voortestjes ontwikkeld. Aan de hand van deze testjes komt u erachter of u vermoedens gegrond zijn en of er verdere hulp van een deskundige nodig is. Deze testjes geven u als websitebezoeker de gelegenheid te kijken of uw vermoeden mogelijk juist is. Er is daarna altijd nog hulp van een deskundige nodig om met zekerheid te bepalen of er van een probleem sprake is.

We hebben gratis online testen beschikbaar om te kijken of er vermoeden zou kunnen zijn van dyslexie, hoogbegaafdheid en executieve functieproblematiek. Doe de voortest! En kom erachter of De Praktijk4Kids meer voor u zou kunnen betekenen.

Middels één van onderstaande gratis online voortesten kun je er achter komen of je vermoedens gegrond zijn! Naar aanleiding van deze gratis online testen kunnen deskundigen van De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn en De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep u wellicht verder helpen.

Klik op één van onderstaande buttons en vul de gratis online voortest in.