Wat fijn dat we je van dienst mogen zijn! Om een traject goed te laten verlopen hebben we een aantal gegevens nodig. Download hieronder de intakevragenlijst!

Intakevragenlijst De Praktijk4Kids

Lees onderstaande informatie goed door!

Kom je bij ons voor het eerste gesprek? Mail ons dan een ingevulde intakevragenlijst uiterlijk een week voor het eerste gesprek.

Hoe? Je kunt de formulieren opslaan op de computer, invullen en naar ons mailen. Alleen de ondertekeningspagina dien je geprint en ingevuld mee te nemen naar het eerste gesprek naast een ID-bewijs (alleen bij vergoede zorg) van je kind.

Mailen naar: karin@depraktijk4kids.nl (voor Alphen aan den Rijn) of gwenny@depraktijk4kids.nl (voor Nieuw-Vennep).

Voor alle dienstverlening van De Praktijk4Kids geldt: Bij kinderen t/m 11 jaar is een handtekening van beide / gezaghebbende ouders nodig. Kinderen van 12 t/m 15 jaar dienen mee te tekenen en voor jeugdigen vanaf 16 jaar geldt dat geen toestemming nodig meer is van beide / gezaghebbende ouders. Dan ondertekent alleen de jeugdige. Heeft u als ouder alleen het ouderlijk gezag dan dient u dat aan te tonen.

Op een overeenkomst met De Praktijk4Kids zijn de voorwaarden van de NIP en/of het NVO van toepassing. Let op! Kosteloos afmelden kan tot 24 uur van te voren per telefoon. Wij brengen u de geplande tijd in rekening tegen uurtarief.